HAUPTSPEISEN
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Verheiratetes Doraden-Filet mit Gemüse, im Pergamentpapier
25,00€
Married sea bream with vegetable bed, in parchment paper
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PLAKI” Fisch des Tages, Kartoffel, Zwiebeln, Oregano, Basilikum, passierte Tomaten(aus dem Ofen)
23,50€
„PLAKI“ fish of the day, potatoes, onions, oregano, basil, strained tomatoes (from the oven)
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Traditionelle Moussaka mit Auberginenmousse in der klassischen Pilino-Auflaufform serviert
17,00€
Traditional moussaka with eggplant mousse, served in the classic Pilino casserole dish
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"KLEFTIKO” Geschmorte Lammhaxe
28,00€
„KLEFTIKO“ Braised lamb shank
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Filet vom Rind, Sauce-Bernaise, Kartoffelstampf, Wurzelgemüse, Salat
34,50€
Fillet of beef, sauce bernaise, mashed potatoes, root vegetables, salad
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Seafood-Pasta, Fondue Sauce, Fisch-Tatar (cut-off the day)
22,00€
Seafood-Pasta, Fondue-Sauce, Fischtatar (cut-off the day)
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Maishähnchen Supreme, Polenta-Pilzragout, Baby-Spinat, Kräutersauce
19,00€
Corn chicken supreme, polenta mushroom ragout, baby spinach, herb sauce
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Aubergine-Imam (vegetarisch) gefüllte Aubergine, Tomaten-Zwiebeln, Manouri-Käse
16,50€
Aubergine Imam (vegetarian) stuffed aubergine, tomatoes-onions, manouri cheese